fbpx

Over Mij

GEBROKEN

In 2016 kwam ik terug naar Nederland. Ik had 15 jaar op Curaçao gewoond en het enige dat ik bij me had waren 2 koffers en 3 dozen. Ik had mijn relatie verbroken, ik had geen werk en geen huis meer. Gelukkig ben ik liefdevol opgevangen door mijn ouders en dat was mijn basis om een nieuw leven op te bouwen. Ik wilde nu mijn passie leven en mijn hart volgen. Maar hoe precies?

“De gele bal herinnert je aan de keuze die je in jezelf kunt maken. Laat je je meesleuren in de waan van alledag of kies je af en toe voor de blije kriebel in jezelf en ga je daar aandacht aan geven?”

En nu? Wat voor passie?

Ik had geen idee, ik was altijd opgeslokt door het dagelijks leven en het zorgen voor een ander. Mezelf vond ik eigenlijk niet zo belangrijk, dus ik had geen idee wat ik zelf leuk vond. Geen idee waar ik heel goed in was. Wel wist ik wat ik niet wilde. Maar ja, wat dan wel? Het aanbieden van populaire dameskettingen zoals hangers, chokers en chain necklace. Koop sieraden in verschillende metalen en edelstenen, geschikt voor elke gelegenheid

Op een gegeven moment had ik mijn leven weer op orde. Een eigen thuis, een inkomen en fijne mensen om me heen. Alleen, nog steeds wist ik niet hoe ik mijn passie moest leven. Herken jij dat ook? Voor mij was dat een grote en altijd aanwezige frustratie.

GELE BAL

Tijdens een training om mijn eigen intuïtieve business te creëren deed ik samen met mijn cursusgenoten een visualisatie/meditatie en daar was plots een gele bal. Ik zag een grote, heldere, vrolijke, gele bal voor me. Vreemd genoeg werd ik daar ontzettend blij van, ik voelde de energie door mijn lijf stromen, een grote lach op mijn gezicht en een heerlijke kriebel in mijn buik. Door ermee te spelen werd het gevoel steeds groter en groter, tot ik bijna uit elkaar barstte van enthousiasme.

“Kies vaker voor het blije gevoel in jezelf, doe vaker kleine acties waar je vrolijk van wordt, geniet bewust van mooie dingen in je omgeving en gebruik de gele bal als reminder voor deze keuze.”

Aanstekelijk

Al snel werd het een term binnen de training ‘Het gelebalgevoel van Karin’. De hele groep werd er vrolijk van en als ik aan de meditatie denk, dan krijg ik dat heerlijke blije gevoel telkens weer. Als serieuze volwassene vond ik dat wel leuk, maar ik zag daar verder niks in. En toch is het balletje daar gaan rollen. Ik ben aan de slag gegaan met al mijn oordelen, want ‘wie gaat er in godsnaam een gele bal promoten’? En nu zeg ik met een grote lach op mijn gezicht: IK.

Makkelijk

Groots je passie volgen klinkt geweldig en het is vaak veel te ingewikkeld. Het gelebalgevoel zorgt voor verbinding met mijn lijf, verbinding met mezelf, het geeft me energie en vreugde. Door dit gevoel te delen met anderen, voelt mijn leven makkelijker, vrolijker en veel lichter. Dat gun ik iedereen!

Laat je me weten wat jouw gelebalgevoel is? Via #gelebalgevoel kun je het online delen. En als je mijn hulp wilt, neem dan contact met me op via onderstaand contactformulier.