Het sneeuwbaleffect - gelebalgevoel

Ik wil met mijn gelebalgevoel mensen herinneren aan vrolijkheid en blijdschap. Ik wil laten zien dat het allemaal niet zo ingewikkeld is, dat je zelfs blij kan worden van zoiets simpels als een gele bal.

Ja, raar maar waar, ik word daar echt blij van. En zeg nou eens eerlijk, hoe belangrijk is het eigenlijk waar je precies blij van wordt? Als je maar gewoon doet waar je blij van wordt, als je maar doet waar je energie van krijgt.

Sneeuwbaleffect
Want als je dat doet, dan gaat je eigen energie omhoog en straal je meer. Dat voelen de mensen om je heen en daar worden zij weer vrolijker van. Zo creëer je heel gemakkelijk een sneeuwbaleffect, gewoon door zelf blij te zijn en te doen waar je vrolijk van wordt. Hoe gaaf is dat?

Verschuiving focus
En wat als je dat nog verder trekt, en als we nog even doorgaan op dat sneeuwbaleffect. Als iedereen regelmatig doet waar hij of zij ontzettend blij van wordt, dan gaat de energie op aarde omhoog. Dan ontstaat er meer aandacht voor de positieve zaken, dan wordt de focus verschoven van alle tekorten en zware zaken naar de mooie dingen in het leven, naar het goede in de mensen. Blijdschap maakt mensen liever, meer vergevingsgezind en behulpzamer naar elkaar. Het werkt aanstekelijk om in het fijne gevoel te zitten, gewoon omdat dat het het leven zoveel mooier en bijzonderder maakt.

Mooiere wereld
Daarom hou ik van mijn gelebalgevoel! Doe ook gewoon lekker waar jij blij van wordt en we zijn samen weg naar een mooiere wereld.