fbpx

Vind je eigen gelebalgevoel

Blije mensen om je heen, meer mogelijkheden om te doen wat je leuk vindt en een lichter leven!

Ik help je daar graag mee.

Zit je in een sleur en word je soms een beetje gek van jezelf, omdat je je weer eens afvraagt of dit het nu is? Heb je gewoon behoefte aan een paar handige en praktische tips om lekker mee aan de slag te gaan?

Wat gaan we doen:

  • We beginnen met een kort gesprek met een kop koffie. Even kennis met elkaar maken en je kunt me vertellen waar je tegenaan loopt;
  • Vervolgens gaan we in de natuur plezier maken en spelen. Daarbij geef ik je persoonlijke tools die je dagelijks kunt gebruiken om instant beter in je vel te zitten.
  • Ik help je om jouw gelebalgevoel te ontdekken en te ankeren, zodat je er zelf altijd naartoe kunt gaan.
  • We gooien de moeilijke zoektocht naar geluk compleet in de lucht en we gaan het allemaal lekker versimpelen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Hoe vaker je naar je eigen vrolijke gevoel gaat, hoe beter je in je vel zit. En bedenk je dat blije mensen meer mogelijkheden zien en minder problemen. Met deze open houding komen er mooie kansen en geweldige ervaringen op je pad. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is dagelijks naar je eigen gelebalgevoel te gaan. Ik kan niet wachten om je daarmee te helpen.

Voor € 89,00 inclusief BTW per sessie gaan we samen zo snel mogelijk aan de slag.

Samen gaan we jouw Gelebalgevoel vinden

Aan het eind van de sessie staat de gele bal voor jou symbool aan positiviteit en je eigen kracht.

Charisma, bevlogen, oprecht en levensecht zijn de vier woorden die Karin voor mij als beste omschrijven. Als zij voor een groep staat zonder dat ze ook maar iets heeft gezegd dan gebeurt er al iets. Haar uitstraling en persoonlijke verhaal zorgen ervoor dat mensen zo worden geraakt dat ze wel in beweging moeten komen. Karin plant als de beste de bewustzijn zaadjes waardoor het ‘Gelebalgevoel’ mogelijk wordt gemaakt.

Karin is spontaan, recht door zee en what you see is what you get. Met hoe ze is en hoe ze in het leven staat heeft ze mij geraakt. Haar gelebalgevoel is een schot in de roos en herinnert mij eraan om het uiterste uit elke dag te halen: Jij hebt de dag iets te brengen. Daarbij vooral ook je dromen te leven. Door het voorbeeld hierin te zijn, heeft ze mij geïnspireerd. Door wie ze is weet ze mensen te boeien, te motiveren en een stap voorwaarts te maken.