Heb jij het gelebalgevoel al ervaren vandaag?

Oh, oeps, je weet nog niet wat het gelebalgevoel is…

Ken je dat gevoel dat je bruist van de energie, dat je super enthousiast bent, dat je ongelofelijk blij bent en dat je het wel van de daken wilt schreeuwen?

Nee? Echt niet? Of heb je het net stiekem wel een klein beetje gevoeld toen ik het je uitlegde?

Het gelebalgevoel is namelijk ontzettend aanstekelijk en zorgt voor een heerlijke kriebel van vrolijkheid.

Hahá, en dat wil ik verspreiden!

Hoe dan? Nou, gewoon bij jou op kantoor. In de vorm van een workshop.

Ik heb zelf jaren op kantoor gezeten en had het altijd druk met taken en zaken waar je je hoofd bij moet houden. Met als gevolg dat ik ’s avonds moe op de bank zat, even snel eten en dan tv of een filmpje kijken. Even niks.

Herken je dat?

En dat is helemaal niet slecht hoor! Maar ik vond het ook niet iets om over naar huis te schrijven, toch?

En heus, ik heb leuke banen gehad, alleen had ik niet het idee dat ik mijn dromen aan het najagen was en ik was ook gewoon heel blij als ik niet hoefde te werken.

Nee, je hoeft van mij niet je baan op te zeggen, maar ik leer je wel heel graag hoe je vaker het enthousiasme door je lichaam kan laten stromen. Hoe je vaker ‘aan’ kan staan.

In deze workshop ontdek je hoe je zelf kunt kiezen voor het gelebalgevoel. Ik laat spelenderwijs voelen waar jíj ontzettend vrolijk van wordt, zodat je dat elke dag kan toepassen.

Hoe gaaf als je dat gewoon op kantoor kan ervaren? Samen met je collega’s!

Noem het teambuilding – want dat is het ook

Noem het sfeerverhogend – want dat doet het

Noem het persoonlijke verantwoordelijkheid – dat is het zeker

Noem het werken aan je vitaliteit – holymoly absoluut 100%

En de gele bal? Die helpt jullie daarbij!

Stuur me een bericht om samen datum te prikken voor een gelebalgevoel-workshop op jouw kantoor!

Vanaf nu is het gelebalgevoel van Karin Ridder mijn geel, dat wat ik nodig heb om mijn focus te behouden. Geel, die mij ook toelacht en roept vanuit eerdere meditaties. Ik ben buiten en in alle rust, zo is mijn lijf en ondernemen in balans.

Monique van der MostEigenaresse Inmocasa

Tijdens de gele bal meditatie komt een grote glimlach om mijn mond. Spelen! Dát is wat ik mis. Onderzoeken en nieuwsgierig zijn naar wat ik ga ontdekken. De workshop heeft geholpen in het veranderen van mijn werkwijze en het aanpassen van mijn aanbod. Happy me 🙂

Miranda MolenaarEigenaar Bewustrzijn

Jemig, wat een fijne opdrachten! De workshop, het gelebalgevoel, dit alles heb ik mogen ervaren in de speelse oefeningen van Karin Ridder. Buiten mijn comfortzone: ja. Inzichten gekregen: ja. Ontladen en opgeladen: ja. Plezier: ja. Gelebalgevoel: ja!!

Willy SietsmaEigenaresse Kies voor jezelf bij narcisme

Vandaag een super leuke en leerzame workshop gehad over het gelebalgevoel. Hoe je met een paar simpele middelen je negatieve gevoel om kan zetten in veel positievere gevoelens. Hier word ik heel blij van en ik raad het iedereen aan!

Judith Bakker