fbpx

Hoe vrolijk ben jij op kantoor?

En heb je daar het gelebalgevoel al ervaren? Oh, oeps, je weet nog niet wat het gelebalgevoel is…

Ken je dat gevoel dat je bruist van de energie, dat je super enthousiast bent, dat je ongelofelijk blij bent en dat je het wel van de daken wilt schreeuwen?

Nee? Echt niet? Of heb je het net stiekem wel een klein beetje gevoeld toen ik het je uitlegde?

Het gelebalgevoel is namelijk ontzettend aanstekelijk en zorgt voor een heerlijke kriebel van vrolijkheid.

Hahá, en dat wil ik verspreiden!

Hoe dan? Nou, gewoon bij jou op kantoor. In de vorm van een workshop.

Ik heb zelf jaren op kantoor gezeten en had het altijd druk met taken en zaken waar je je hoofd bij moet houden. Met als gevolg dat ik ’s avonds moe op de bank zat, even snel eten en dan tv of een filmpje kijken. Even niks.

Herken je dat?

Dat is helemaal niet slecht hoor! Maar het is het ook niet iets om over naar huis te schrijven, toch?

En echt, ik heb leuke banen gehad en mooie projecten mogen doen waar ik perfect op mijn plek zat. Alleen was ik altijd ook heel blij als ik niet hoefde te werken.

Nee, stoppen met werken is natuurlijk niet mijn oplossing. Wel leer ik je graag hoe je meer controle over je eigen energie krijgt. Hoe je vaker vrolijk door de kantoorgangen wandelt en hoe je bewust vaker ‘aan’ staat.

Workshop

In deze workshop ontdek je hoe je zelf kunt kiezen voor het gelebalgevoel. Ik laat spelenderwijs voelen waar jíj ontzettend vrolijk van wordt, zodat je dat elke dag kan toepassen.

Hoe gaaf als je dat gewoon op kantoor kan ervaren? Daar waar je zoveel uur van de dag bent en samen met je collega’s!

Noem het teambuilding – want dat is het ook

Noem het sfeerverhogend – want dat doet het

Noem het persoonlijke verantwoordelijkheid – dat is het zeker

Noem het werken aan je vitaliteit – holymoly absoluut 100%

Je verhoogt je eigen bewustwording, je neemt de verantwoordelijkheid over je eigen energie en zorgt zo voor een fijner leven. En de gele bal? Die helpt je daarbij!

Stuur me een bericht om samen datum te prikken voor een gelebalgevoel-workshop op jouw kantoor!

Voor je werkgever

Natuurlijk is dit niet zomaar een gezellige workshop, het levert je werkgever zeker hele berg voordelen op.

Naast vitale werknemers, de goeie teamspirit en geweldige werksfeer die ik al genoemd hebt zijn er nog een aantal punten:

Denk aan verlaging van het ziekteverzuim – blije mensen zijn gezonder

Denk aan verhoging van de productiviteit – blije mensen zien sneller oplossingen

Denk aan het vergroten van de persoonlijke verantwoordelijkheid – blije mensen behulpzamer en actiever

Snap je nu wat een win-win situatie dit zou zijn voor jou én voor je werkgever? Volgens mij is het echt een no-brainer. Ik zou zeggen, gewoon samen tijd voor inplannen en contact met me opnemen.

Ik zorg voor meer dan voldoende gele ballen!

Vanaf nu is het gelebalgevoel van Karin Ridder mijn geel, dat wat ik nodig heb om mijn focus te behouden. Geel, die mij ook toelacht en roept vanuit meditaties. Ik ben buiten en in alle rust, zo is mijn lijf en ondernemen in balans.

Tijdens de workshop komt een grote glimlach om mijn mond. Spelen! Dát is wat ik mis. Onderzoeken en nieuwsgierig zijn naar wat ik ga ontdekken. De workshop heeft geholpen in het veranderen van mijn werkwijze en het aanpassen van mijn aanbod. Happy me 🙂

Miranda Molenaar

Jemig, wat een fijne opdrachten! De workshop, het gelebalgevoel, dit alles heb ik mogen ervaren in de speelse oefeningen van Karin Ridder. Buiten mijn comfortzone: ja. Inzichten gekregen: ja. Ontladen en opgeladen: ja. Plezier: ja. Gelebalgevoel: ja!!

Vandaag een super leuke en leerzame workshop gehad over het gelebalgevoel. Hoe je met een paar simpele middelen je negatieve gevoel om kan zetten in veel positievere gevoelens. Hier word ik heel blij van en ik raad het iedereen aan!