30 Dagen Plezier!

  • 30 dagen gooi ik je een geel balletje toe
  • 30 dagen elke dag vrolijke inspiratie
  • 30 dagen elke dag een mail van mij

Om je op weg te helpen naar een mooier, blijer en lichter leven!

Meld je vandaag nog aan

Ik help je zo ontzettend graag op weg naar jouw mooiste leven,

  • een leven waarin je geniet van alle wonderen op je pad
  • een leven waarin je meer controle voelt
  • een leven wat heerlijk voelt!

Tijdens het online programma stuur ik je elke dag een mail. Elke keer zal ik je vragen een opdracht uit te voeren. Nee, dat duurt niet lang, hooguit 10 minuten per dag. Simpel, haalbaar en leuk. Ik ga je vragen stellen die je inspireren om actie te nemen en te doen waar je vrolijk van wordt. Zo gaan we samen nieuwe ervaringen maken en de wereld een stukje mooier maken. Voor jezelf en daardoor voor de mensen om je heen. Hoe leuk is dat!!

Hoe en wat precies?

  • Elke dag krijg je een mail met simpele en leuke opdrachten.
  • Voor maar € 33,00 inclusief BTW.

Vrolijke mensen zijn succesvoller in hun leven.

Elke dag meer plezier, meer genieten en je verwonderen. Gewoon door mijn opdrachten te volgen. Waarom moeilijk als het makkelijk kan! Lekker vanuit je eigen huis, op je eigen manier en wanneer jij er tijd voor hebt.

Dertig dagen meer lol, meer pret, meer gein, meer lachen, zodat het leven iets lichter voelt. En na die 30 dagen kun je de opdrachten natuurlijk keer op keer blijven inzetten. Geweldig toch?

Voor €33 ontvang je het online programma vandaag al. Het staat speciaal voor jou klaar.

Doe mee en beleef 30 dagen meer plezier!

Charisma, bevlogen, oprecht en levensecht zijn de vier woorden die Karin voor mij als beste omschrijven. Als zij voor een groep staat zonder dat ze ook maar iets heeft gezegd dan gebeurt er al iets. Haar uitstraling en persoonlijke verhaal zorgen ervoor dat mensen zo worden geraakt dat ze wel in beweging moeten komen. Karin plant als de beste de bewustzijn zaadjes waardoor het ‘Gelebalgevoel’ mogelijk wordt gemaakt.

Frank ReusinkLunteren

Karin is spontaan, recht door zee en what you see is what you get. Met hoe ze is en hoe ze in het leven staat heeft ze mij geraakt. Haar gelebalgevoel is een schot in de roos en herinnert mij eraan om het uiterste uit elke dag te halen: Jij hebt de dag iets te brengen. Daarbij vooral ook je dromen te leven. Door het voorbeeld hierin te zijn, heeft ze mij geïnspireerd. Door wie ze is weet ze mensen te boeien, te motiveren en een stap voorwaarts te maken.

Lydia de Vries – van der HelmKlazienaveen