fbpx

30 Dagen Plezier!

  • 30 dagen gooi ik je een geel balletje toe
  • 30 dagen elke dag vrolijke inspiratie
  • 30 dagen elke dag een mail van mij

Om je op weg te helpen naar een mooier, blijer en lichter leven!

Meld je vandaag nog aan

Ik help je zo ontzettend graag op weg naar jouw mooiste leven,

  • een leven waarin je geniet van alle wonderen op je pad
  • een leven waarin je meer controle voelt
  • een leven wat heerlijk voelt!

Tijdens het online programma stuur ik je elke dag een mail. Elke keer zal ik je vragen een opdracht uit te voeren. Nee, dat duurt niet lang, hooguit 10 minuten per dag. Simpel, haalbaar en leuk. Ik ga je vragen stellen die je inspireren om actie te nemen en te doen waar je vrolijk van wordt. Zo gaan we samen nieuwe ervaringen maken en de wereld een stukje mooier maken. Voor jezelf en daardoor voor de mensen om je heen. Hoe leuk is dat!!

Hoe en wat precies?

  • Elke dag krijg je een mail met simpele en leuke opdrachten.
  • Voor maar € 33,00 inclusief BTW.

Vrolijke mensen zijn succesvoller in hun leven.

Elke dag meer plezier, meer genieten en je verwonderen. Gewoon door mijn opdrachten te volgen. Waarom moeilijk als het makkelijk kan! Lekker vanuit je eigen huis, op je eigen manier en wanneer jij er tijd voor hebt.

Dertig dagen meer lol, meer pret, meer gein, meer lachen, zodat het leven iets lichter voelt. En na die 30 dagen kun je de opdrachten natuurlijk keer op keer blijven inzetten. Geweldig toch?

Voor €33 ontvang je het online programma vandaag al. Het staat speciaal voor jou klaar.

Doe mee en beleef 30 dagen meer plezier!

De 30 dagen kreeg ik leuke inspirerende opdrachten. Mooi om te zien hoe je vanuit verschillende ‘stromingen/methodieken’ de oefeningen hebt gemaakt en daarin de focus op het plezier hebt gelegd. Als ik nu ook maar het kleinste gele balletje ergens (in) zie dan denk ik aan jou en word ik blij! Bedankt Karin!

Dit is zo leuk!! Absoluut een aanrader!!

Het gelebalgevoel van Karin is een schot in de roos en herinnert mij eraan om het uiterste uit elke dag te halen: Jij hebt de dag iets te brengen.